Szolgáltatások

Nyílászárók – nyílászáró gyártás

Családi ház, szálloda, lakóparkok, hotel nyílászáró, ablak, hőszigetelt gázzal töltött ablak, ajtó, bejárati ajtó, kültéri és beltéri ajtó készítés, beszerelés.

Fa nyílászáró, egyedi nyílászáró gyártás

Egy-egy darab ajtó, ablak mellett sorozatgyártást is vállalunk, így ha lakóparkról van szó, ezeket az igényeket is ki tudjuk elégíteni. Ha nem szabvány méretre lett megtervezve az ajtó vagy ablak helye, keressen minket, elkészítjük a megfelelő méretet. Ha az áruházakban kapható nyílászárók nem elégítik ki igényeit, vagy egyedi, stabil és igényesen kivitelezett, hőszigetelt nyílászárókat szeretne otthonába, mi szívesen elkészítjük a megálmodott darabokat. Természetesen a legyártott fa nyílászárókat házhoz szállítjuk és be is szereljük Önnek.

Bútorok – bútorgyártás

Ha már otthona belsejét tervezgeti, szüksége lehet egy két fa bútorra. Ebben is tudunk segíteni, minőségi, stabil, igényesen kivitelezett termékeinkkel. Konyhabútor, gardrób, lépcső, szekrény, asztal, kiegészítő bútorok, ezeket mint le tudjuk gyártani Önnek, a kívánt színben, méretben és a kiválasztott (akár északi országokból származó vagy egzota) fából.

Lépcsők

Felmérés

Mivel nagyrészt egyedi nyílászárókat és bútorokat készítünk, munkánk része a helyszíni felmérés és tanácsadás. Így tudunk Önnek megoldásokat javasolni és Ön is meg tudja osztani velünk a megálmodott terméket, legyen az konyhabútor, lépcső vagy nyílászáró. A közös ötletelésekből csak jó származhat.

Beépítés

Karbantartás

Újra festés, lakkozás, bérfestés, felületkezelés, fa felújítás, egyedi méretre szabás, ezekben mind segítsége tudunk nyújtani, ha kell, el is megyünk a szóban forgó bútorért. Régi antik bútorok professzionális felújítását is vállaljuk.

Ablakcsere

 

Tekintse meg referenciáinkat és ha kérdése van, keressen bátran a láblécben található elérhetőségeinken.